referencer

Vi bringer vores kunder til toppen af google

Alle mennesker er forskellige, og det er de virksomheder de driver også. For det første er der stor forskel på en nystartet virksomhed, og en som har nogle år på bagen. Dernæst spiller konkurrencen på det marked som virksomheden befinder sig på også ind. Det er derfor vigtigt, at du som virksomhedsejer har mulighed for at vælge en løsning, der dækker lige netop dine behov. Det har du hos os, da vi tilbyder forskellige løsninger som skal sikre, at du ikke betaler for mere end det du egentlig har brug for.

Gummifugen.dk fik en fremgang på 380%

Med en placering på side 5 i Google havde Gummifugen.dk ikke meget glæde af deres hjemmeside. Selvfølgelig fungerede den som en informationsside, men kun fra de besøgende som de selv havde henvist til hjemmesiden. Der var ingen der fandt dem via Google. 

I samarbejde med Bestsite.dk blev siden omlagt fra en dårligt performende Wordpress side til en top-trimmet mobilvenlig side i HTML, Javascript og CSS. Efffekten af omlægningen slog hurtigt igennem på Google og i dag får de 15 - 20 henvendelser fra potetielle kunder om dagen. 

LÆS MERE

JFLYT.dk fik fat i deres privat kunder

Flyttefirmaet Jægerspris Flytteforretning har eksisteret i mere end 35 år, og deres kundebase har i mange år bestået af faste erhvervskunder hvor relationen er opbygget gennem mange år. Selvom dette marked egentlig dækkede deres behov kunne de godt tænke sig at udvide til privat segmentet også, og henvendte sig derfor til Bestsite.dk med ønsket om at få udviklet en helt ny hjemmeside.

Hjemmesiden blev udviklet i Laravel med en rigtig god pagespeed og et responsivt design. Samtidigt blev siden optimeret til de søgeord som der oftes bruges af privatpersoner når de leder efter et flyttefirma i Google. Det har ført til en kraftig stigning i antallet af henvendelser fra private kunder og privatmarkedet udgør nu en væsentlig del af kundeporteføljen hos Jægerspris Flytteforretning.  

LÆS MERE