Ny hjemmeside – skræddersyet til dine behov

Ønsker du en ny hjemmeside til et allerede etableret firma? - eller er du iværksætter og har behov for at få udviklet en helt ny hjemmeside? Måske har du allerede en fin hjemmeside, men bliver ikke fundet i Googles søgeresultater. Uanset din nuværende situation, kan vi hjælpe dig, og sikre at din forretning bliver en succes online.

Som virksomhedsejer skal du være opmærksom på, at der de senere år er sket et skred i måden, som forbrugerne køber deres varer og ydelser på. En analyse fra amerikanske Forrester Research viser, at en gennemsnitlig kunde nu selv gennemfører mellem 60 og 90 procent af den samlede købsproces, inden du som mulig leverandør, bliver kontaktet. Der er således byttet rundt på rollerne, og det er nu kunden, der tager kontakt til sælgeren, når vedkommende er klar til at gå videre i sin købsproces. Den traditionelle markedsføringsstrategi er derfor væsentlig anderledes i dag, end den var for bare nogle år siden. Derfor er det kritisk, at du som virksomhed har sikret dig en plads helt fremme hos Google, da det er der dine kunder leder efter dig.

Gennem et samarbejde mellem dig og os, skaber- og skræddersyr vi den perfekte hjemmeside, som er optimeret på alle fronter. På den måde er du sikret en optimal mulighed for at opnå dine mål, samt maksimal værdi i form af konverteringer, og dermed øget indtjening til din virksomhed.

Forskellige løsninger til forskellige behov

Alle mennesker er forskellige, og det er de virksomheder de driver også. For det første er der stor forskel på en nystartet virksomhed, og en som har nogle år på bagen. Dernæst spiller konkurrencen på det marked, som virksomheden befinder sig på, også ind. Det er derfor vigtigt, at du som virksomhedsejer har mulighed for at vælge en løsning, der dækker lige netop dine behov. Det har du hos os, da vi tilbyder forskellige løsninger som skal sikre, at du ikke betaler for mere end det du egentlig har brug for.

”Lav din egen hjemmeside” - den simple, men søgemaskineoptimeret løsning

Simpelt betyder ikke dårligt. Men igen, hvorfor betale for mere end du skal bruge?
Løsningen er ideel til enkelmandsviksomheden eller start-up virksomheden, som ikke har behov for at tilrette indholdet på siden. En sådan side kaldes en statisk side, og for disse typer virksomheder vil det ofte være at foretrække økonomisk.

Du leverer dine ideer, tekster, billeder og beskrivelser til os. Herefter koder vi siden i HTML, CSS og JavaScript så du får en løsning der er både hurtig og søgemaskineoptimeret, samt opfylder de tekniske specifikationer, som søgemaskinerne lægger vægt på:

Tags
PageSpeed
Schema.org
XML sitemaps
Responsivt design

Denne løsning kan derfor være god til hjemmesider, der fungerer som en hobbyside, eller til det nyopstartede firma, som ønsker at holde prisen på deres nye hjemmeside nede, men ikke selv har den fornødne viden til at kode og lave søgemaskineoptimering.

Professionel hjemmeside, med SEO-analyse, tekster & linkpakke

Denne løsning er til dig som kan se fornuften ved at investere i en professionel løsning, som er gennemtænkt, og lavet af professionelle fagfolk. En investering som indenfor en relativt kort tidshorisont, bliver betalt tilbage via maksimal synlighed på søgemaskinerne.

Vi laver det hele, ud fra vores sparring med dig, og sammenholdt med de mest tungtvejende af de ca. 200 faktorer, som Google vægter i deres rangering. Og nej, vi kender ikke alle faktorerne, det gør kun Google. Men vi ved af erfaring, at man med optimering af de nedenstående punkter kommer langt!

Hjemmesiden er i den SEO-tekniske superliga, og inkluderer:

SEO-analyse, af søgeord til dine landingssider – vi finder de søgeord, som dine kunder benytter.

SEO tekster, vi skriver SEO-tekster til hver enkelt landingsside, hvilket er en betydelig faktor for rangeringen i søgeresultaterne.

Responsivt design, eller “mobile-first” betyder at hjemmesidens tekst, billeder og andet indhold automatisk tilpasser sig skærmens størrelse, hvad enten det er en smart phone, tablet eller PC. Derudover sikrer vi en lynhurtig PageSpeed på de mobile og stationære platforme.

Headings/tags, er en overskriftsformatering som fortæller søgemaskinerne, hvilken overskrift som findes på siden - H1, er den vigtigste, H2 til H6 er ”underoverskrifter”.

PageSpeed, er en vigtig, men desværre ofte overset faktor. Dels bliver brugeroplevelsen forringet af en dårlig pagespeed, og netop hastigheden på din hjemmeside kan afgøre om kunderne handler hos dig, eller om de vælger din konkurrent . Forventningerne til din hjemmside er i dag tårnhøje, og indfrier du ikke disse forventninger, finder kunderne hurtigt et andet sted at handle. Udover dine kunder forventer Google også en høj PageSpeed, og bruger målingen af pagespeed som en vigtig faktor, når de skal rangere din side. Med en lav pagespeed vil du ofte få en dårligere placering i søgeresultaterne og dermed en dårligere indtjening.

Serveroptimering, handler om at sikre, at din hjemmeside afvikles på en korrekt opsat og veltrimmet server. Er den ikke det, vil dine kunder opleve længere svartider, især på de mobile enheder. Samtidigt indgår serveroptimeringen som en parameter hos Google, da en dårlig opsat server, vil give dig en dårligere PageSpeed.

Schema.org, strukturerer elementerne på dine sider på en måde, så søgemaskinerne nemmere kan forstå indholdet på siden. Endvidere kan man bruge Schema.org til at vise anmeldelser af ens produkter i søgeresultaterne. Dette tydeliggør for brugeren, at der er tale om en anmeldelse, og det kan i sidste ende resultere i, at flere vil klikke på netop dit link. Faktisk viser flere undersøgelser, at det kan forøge traffikken til din side med op til 30%, og det kan i sidste ende øge din omsætning.

XML sitemaps, er en information over strukturen på din hjemmeside. Den bruges af søgemaskinerne når de indexerer din side, og kan sikre, at de finder alle dine sider og undersider.

ALT attribute, er en tekst der ligges på alle billeder. Søgemaskinernes crawlere er i dag ikke udviklet nok til at tyde billeder, og ALT teksten beskriver derfor indholdet af billedet. Samtidigt sikrer ALT teksten at brugerne af din side, som er synshandicappet, kan få læst indholdet af billedet op.

META titles/descriptions, disse har værdi for din rangering, og descriptions er de ”lokkende tekster”, som ses i søgemaskinernes resultater. Det er især disse tekster, der skal få dine kunder til at klikke sig ind på din hjemmeside og din konkurrents side.

Du får gratis linkpakke(link til linkbuilding) med til de første 2 måneder, for at få boostet hjemmesiden på bedste vis.

Linkbuilding er i Googles øjne, en anbefaling af din hjemmeside. Det skal forstås på den måde, at Google først vurderer din hjemmesides indhold, dernæst hvor teknisk god den er, og endeligt om nogen andre kan anbefale din side. Man kan derfor godt have et rigtigt godt indhold, og en teknisk god hjemmeside, uden at rangere godt hos Google. Du har også brug for, at nogen siger god for dig, og allerhelst nogen der linker til dit indhold på siden.

Samtidigt er det vigtigt for Google, at det også er relevante links, der peger på din side. Ikke alle links har nemlig den samme værdig, og derfor rangerer du også højere på Googles index, når du får relevante anbefalinger.

Ved linkbuilding hos os, hjælper vi dig ved at skrive 20 link-artikler, som alle har høj relevans for din virksomhed. Disse artikler vil til sammen indeholde 8.000 ord, og vi udgiver dem på de medier, der giver mest værdi for dig og din virksomhed.

Den avanceret hjemmeside løsning

Har du behov for en hjemmeside, hvor der skal være plads til at vokse i samme takt som din virksomhed, kan den avancerede løsning være ideel for dig.

Her udvikles din nye hjemmeside med flexibilitet som højeste prioritet. Det giver dig ubegrænsede muligheder. Løsningen er ideel for den mellemstore- eller større virksomhed, som over tid ønsker at tilføje mere avancerede funktioner til hjemmesiden. Det kunne være en webapplikation, som f.eks. et online bookingsystem, eller en avanceret prisberegner.

Med denne løsning får du fuld frihed til at designe hjemmesiden, og den vil løbende kunne udvides efterhånden som dine behov ændrer sig. Løsningen udvikles i Laravel, som er et anderkendt framework blandt professionelle IT-virksomheder. Med en løsning i Laravel har du sikret dig et fundament, som du kan stå på i mange år.

Denne løsning er af så varierende karakter og kompleksitet, at prisen gives udfra en konkret vurdering. Du vil dog altid få et fastpris tilbud på opgaven, og kan derfor roligt budgettere med den pris vi har aftalt.

Billig hjemmeside – kan være dyrt købt!

Det er ret let at finde et webbureau, som kan lave en ny hjemmeside til dig, og også til en meget billig pris. Men hvis du alene kigger på prisen for din nye hjemmeside, risikerer du at din investering i hjemmesiden er spildt.

Der er mange eksempler på virksomheder, som får udviklet en billig hjemmeside, og som senere må konstatere, at den ikke levede op til Google's krav, og dermed ikke kunne findes via Google. Når man ikke kan findes i Googles index er det næsten umuligt, at skabe en fornuftigt forretning, og man må derfor bruge mange penge på anden markedsføring. En markedsføring som tit ender med, at være væsentlig dyrere, end en god og rigtigt kodet hjemmeside ville have været.

Dette hænger sammen med, at en billig hjemmeside ofte er dårligt kodet, og lavet via et CMS (Content Management System) som f.eks. Wordpress. Da hjemmesiden skal være billig, kan der ikke bruges meget tid på den, og derfor anvendes der langt hen ad vejen købte temaer, og plug-ins til at stykke hjemmesiden sammen med. Typisk med det resultat at PageSpeeden bliver langsom, funktionaliteten begrænset, og vedligeholdelsen besværlig. Altsammen noget som på den lange bane giver en dårlig rangering i Google, og uforudsigelige omkostninger til vedligeholdelsen.

Tager man derfor alle disse parametre med i sin betragtning, kan det vise sig særdeles dyrt, at købe sin hjemmeside for billigt.

Er din nye hjemmeside søgemaskineoptimeret?

Det lyder enkelt at optimere hjemmesiden så den er Google venlig. Men det er desværre mere kompliceret end mange tror.

Udover de tekniske faktorer, kræver det en nærmere analyse af dine konkurrenter, og de søgeord som er relevante for dit fagområde. Når det er på plads, skal der skrives kvalitets tekster af en vis længde, som Google kan indeksere. Endelig kræver det tid.

Netop tiden er vigtig at huske på, når man snakker om SEO. Det er det fordi din hjemmeside ikke bliver indekseret, og rangeret hos Google, fra dag til dag. Det sker henover tid, og derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er fuldt optimeret fra starten, og at dine tekster er skrevet så det matcher dine søgeord. Ellers risikerer du at vente i længere tid, for blot at konstatere, at din hjemmeside har mangler der gør, at Google ikke kan rangerer dig højt – og dermed har du lange udsigter til indtjening på din nye hjemmeside.

Du kan selv kontrollerer webbureauerne, inden du får lavet en ny hjemmeside?

Det kan være en rigtig god ide, at tjekke de enkelte webbureauers referencesider med disse værktøjer, inden du beslutter dig for en leverandør.

PageSpeed

Som tidligere nævnt, er PageSpeed en så vigtig faktor, at Google har udviklet et særligt værktøj til at teste hastigheden på hjemmesider: Google Pagespeed Insight.

Mange sider scorer en dårlig karakter, og optræder derfor længere nede på Google søgeresultat, hvor kunderne ikke finder dem.

SEO

Et andet værktøj du kan bruge er SeoQuake. Med SeoQuake kan du bl.a kontrollere headings, alt tekst, Schema.org, robots.txt, og xml sitemaps. På siden findes en udførlig bruger guide. Du kan downloade værktøjet her.

Det koster ikke noget at spørge

Nu hvor du har læst om hjemmesider, og de faldgrupper der kan være ved køb af disse, sidder du måske tilbage med en række spørgsmål. Det er helt naturligt, for det kan være meget forvirrende, at forstå alle de forhold der spiller ind på din hjemmeside.

Hos koster det ikke noget at spørge, når man er i tvivl. Hverken før eller efter man er blevet kunde. Vi tager gerne en uforpligtende snak, inden du vælger os som leverandør, men vi gør det faktisk også gerne når du er blevet vores kunde.

Nogle firmaer fakturerer tiden, hvergang man ringer til dem - også selvom det blot er en kortere telefonsamtale. Det gør vi ikke.

Du kan roligt kontakte os, uden at bekymre dig om prisen for samtalen. Den koster nemlig ingenting. Og vælger du at vi skal hjælpe dig med en konkret opgave, får du ALTID en fast pris på opgaven inden vi går i gang. Du bliver derfor ikke mødt af store uoverskuelige regninger, med kort betalingsvarsel.

Så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan sikre dig succes med din virksomhed online.