Ny SEO og hastigheds-optimeret hjemmeside til Jægerspris Flytte-forretning

Jflyt.dk har en del fast kørsel til udlandet, så de ønskede blåt lidt ekstra kunder, for at udnytte flyttebilerne, når de er i Danmark, mellem udlandsturene.

Dette ønske er til fulde opfyldt efter kun et par måneder. Kombinationen af teknisk SEO, hastighedsoptimering & minimal linkbuilding har haft den ønskede effekt.

Fremtidssikret hjemmeside med PageSpeed i særklasse

Hastighedsoptimering er stærkt undervurderet virkemiddel i søgemaskineoptimering. En hjemmeside som loader hurtigt, får bedre placeringer i søgeresultaterne, bl.a via flere kunder og lavere bouncerate. PageSpeed er allerede en del af Googles algoritme, men det må forventes at hastigheden bliver en større del i fremtiden – derved kan Google reducerer deres omkostninger, når de skal crawle alverdens hjemmesider. Senest satte Google fokus på hastigheden i juli 2018 (The Speed Update).

”Alt er lavet som vi vil have det, og prisen har været yderst fornuftig. Vi kan varmt anbefale Bestsite.dk. ” siger Mikkel Topshøj fra Jægerspris Flytteforretning.

Mangler du også en SEO & hastighedsoptimeret hjemmeside til en fair pris?

>

Hos Bestsite.dk er vi altid åben for en snak om hjemmesider, hastighedsoptimering, SEO eller andre emner som du har spørgsmål til. 

Vi har åbent for telefonerne fra mandag - fredag fra 9.00 - 17.00

71 96 96 35

Du kan også bruge vores kontaktformular

Vi ser frem til at høre fra dig og husk - det koster ikke noget at spørge.