Succes for Gummifugen.dk

Er på side 1 på Google, med 7 ud af 8 søgeord og har fået ordrebogen fuld!

Gummifugen er et professionelt fugefirma, med speciale inden for elastiske fuger. De udfører fugearbejde hos både private, virksomheder og det offentlige. Deres tidligere hjemmeside fungerede ikke optimalt og i Google var de placeret på side 5 på deres vigtigste søgeord. ”BestSite hjalp os med en ny SEO og hastighedsoptimeret hjemmeside, der i løbet af 3-4 måneder kom på side 1 i Google, med de vigtigste søgeord. Det har betydet stor tilgang af kunder og investeringen i hjemmeside er beskeden i forhold til indtægten fra de mange nye kunder” siger Daniel Vroomen fra Gummifugen. I samarbejde med Daniel, udvalgte vi udfra en søgeordsanalyse, de søgeord som var rentable at fokuserer på. I dag ligger Gummifugen.dk på side 1, med 7 ud af 8 ønskede søgeord.

Større synlighed på Google, har øget trafikken på Gummifugen.dk med 380%

Udover en søgemaskineoptimeret hjemmeside har virkemiddelerne til Gummifugens succes været opsætning af bl.a Google My Business. Dette er resultatet, som vises over de organiske søgeresultater. 

Den større online synlighed, har øget trafikken på Gummifugen.dk med 380% på bare 3½ måned.

Udtagelse fra Daniel Vroomen

”Derfor er mit bedste råd til iværksættere og små selvstændige, med ondt i økonomien pga. manglende kunder. Få nu lavet en søgemaskineoptimeret hjemmeside – hellere i dag, end i morgen. Og nej, hjemmesider til 3.999,- er ikke søgeoptimeret, heller ikke selv om sælgeren siger at der er basis SEO med i tilbudet”

Google My Bussines & Google Ads

Udover en søgemaskineoptimeret hjemmeside har virkemiddelerne til Gummifugens succes været opsætning af bl.a Google My Business. Dette er resultatet, som vises over de organiske søgeresultater.

Desuden har vi opsat Google Ads for Gummifugen.dk, da de også ønsker synlighed i de betalte annoncer.

Vil du også have flere kunder?

>

Hos Bestsite.dk er vi altid åben for en snak om hjemmesider, hastighedsoptimering, SEO eller andre emner som du har spørgsmål til. 

Vi har åbent for telefonerne fra mandag - fredag fra 9.00 - 17.00

71 96 96 35

Du kan også bruge vores kontaktformular

Vi ser frem til at høre fra dig og husk - det koster ikke noget at spørge.